Het gemak van alles

onder één dak!

Michael R. Scotch

 

Burgdorfferstraat 9, 3071 SZ Rotterdam

OVER ONS

REFERENTIES

Zakelijk

 

Het gemak van alles onder één dak!

De Wonderkwast begrijpt dat uw core-business niet of nauwelijks mag lijden onder de onderhoudswerkzaamheden in uw bedrijfspand. Dan is het prettig om te weten dat wij zeer flexibel te werk gaan. Dat betekent niet alleen dat wij buiten uw werktijden de klus(sen) klaren, maar ook dat wij voor u de complete zorg uit handen nemen. Zelfs uiteenlopende facilitaire begeleiding zoals verhuizingen behoort tot de mogelijkheden. Omdat wij over een landelijk dekkend netwerk beschikken, kunnen wij ook voor eventueel meerdere vestigingen van dienst zijn. De Wonderkwast is uw enige en vaste aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. U heeft er geen omkijken meer naar.

 

Van ad hoc tot meerjarige projecten

Of het nu gaat om een eenmalige klus, groot of klein, of om een complete onderhoudsplanning voor een lange periode, De Wonderkwast regelt het voor u. Bij een project dat een langere tijd in beslag neemt, stellen we voor u een duidelijke onderhoudsplanning op met een bijbehorende, glasheldere begroting. U, als ondernemer, kunt dus vooraf exact calculeren wat de werkzaamheden u gaan kosten en hoeveel tijd die in beslag nemen. U weet waar u aan toe bent.

 

De voordelen voor u op een rij:

 

 De Wonderkwast regelt het van A tot Z

 Eén vast aanspreekpunt

 Goede bouwkundige begeleiding

 De Wonderkwast denkt met u mee

 Vrijblijvende en heldere prijsopgaaf

 Duidelijke onderhoudsplanning

 Snelle en efficiënte werkwijze

 Flexibele werktijden

 Een fantastisch eindresultaat

 Bezemschoon opleveren

 Controle achteraf

 

Benieuwd…

…naar wat De Wonderkwast voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact>> met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak. Net wat u wilt. Bij de Wonderkwast is alles mogelijk.

Kom in Contact